tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hilla & Muru 1 v


 Hilla ja Muru täyttivät kesällä vuoden. Oli hyvää syy kutsua kaverit pitkästä aikaa koolle. Tässä postauksessa ovat kutsut jotka lähetettiin kaikille kutsutuille. Ystävänpäivänä tytöistä otettua kuvaa muokattiin hieman ja se saikin komeilla kutsun kannessa. Teippitarhasta tilasin kuviollisia teippejä ja samaan pakettiin otin Dymoon sopivia kohokirjoitusteippejä. Sivuilla kyllä luki että ne eivät käy Dymo Juniorissa, mutta sain ne kyllä toimimaan. Onnkesi toimivat kun olivat niin ihanat nuo teippien värit. 

Kutsun mukaan laitoin pienen pussin "marsun siemenseosta", jossa oli erilaisia siemeniä. Paahdoin ne pannulla ja suolasin. Sitten pussiin vain ja pussi kiinni. Näitä siemeniä voi lisätä salaatteihin tai syödä ihan sellaisenaan. Pussin takana olikin pieni ohjeistus.

Postista hain jo etukäteen merkit. Miten sattuikaan löytymäään juuri teemaan sopivia merkkejä. Oli porkkanaa, kurkkua, parskaalia ja tomaattia. Perunat, sipulit ja kurpitsat jäivät vielä myöhempään käyttöön. Kutsut laitoin pieniin ruskeisiin paperipusseihin. Pussit laitoin kiinni kuvioidulla maalarinteipillä, jonka ostin kesäkuussa Tukholma reissusta Granitista. 

Seuraavassa postauksessa on kuvia kutsuilta ja herkullisesta tarjonnasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti