perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pupupeitto


Ajatus pupupeitosta lähti siitä kun minulle tuli jonkin kankaan mukana pari pientä tilkkua kuvan pupukangasta. Mietin kauan mitä siitä tekisin ja jossain välissä keksin että haluan tehdä siitä peiton siskoni pupuille. Palat oli jo pupukankaasta ja vihreästä kankaasta leikattu ja se jäi lojumaan keskenerästen koriin. SIllä siitä uupui haluamani oranssi kangas, jotaei löytynyt mistään. Onneksi ihana fb kaveri löysi juuri oikean väristä kangasta laatikosta ja sain siitä juuri palat peittoon. Vielä viime hetkellä lisäsin mustat palat. Paloja leikatessa käytin uutta pyöröleikkuria jolla tuli hetkessä samankokoiset palat tilkuista. Palat hurautin saumurilla kiinni ja sitten vain takakangas paikoilleen. Takakankaana samaa trikoota jota osa tilkuista. Välii laitoin vielä fleeceä pehmukkeeksi.
Siskoni ihastui peittoon mutta kauhistui ettei voi pupuille tätä antaa. Ne kun on sellaisia pieniä tuholaisia, kun syövät kaiken.2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tosiaan. Olen marinoinut omaa pupukankaan palaani viime vuoden marraskuusta, kun en raaski sitä enempää leikellä, ettei se lopu :D

    VastaaPoista