maanantai 23. huhtikuuta 2012

Popcorn Party part. 2
Juhliin saapuessa vastassa odotti pöytä täynnä erilaisia herkkuja. Kun kutsut oli lähetetty aloin ompelemaan juhliin kaikenlaista. Popcorn Bar -viiri syntyi vanhoista verhoista ja lakanoista. Laatikosta löytyikin sopivasti kanttinauhaa eikä hirveästi tähän pitänyt mitään ostella. Aikaa kului sitten senkin edestä. Puna-valkoraidallinen kangas on Ikeasta. kangasat ei ole mitenkään ommeltu vaan sen voi käyttää myöhemmin johonkin muuhun projektiin. Tätini tulessa Yhdysvalloista hän toi äidilleni aivan ihani itsetehtyjä caramelli popcorneja. Pakko oli udella resepti. Ensimmäinen kokeilusatsi tehtiin tädin kanssa yhdessä. Valitettavasti tädin loma loppui eikä hän päässyt juhliini. Suuret kiitoskset kummitädilleni <3

Caramelli popparit pääsivät pahveistä tehtyi töttöröihin. Raidalliset pahvit Presentosta ja yksiväriset Sinooperista. Tötteröiden kiinnityksessä käytin punaisia ja valkoisia pieniä haaranastoja.


Baristä löytyi myös väreilttän teeemaan sopivia karkkeja kuten Snörreä, Marianneja ja erilaisia vaahtokarkkeja. Kulhossa olevat popcornit on tehty voi öljyyn mitä siis sain Yhdysvalloista tuliaisena. Popparit laitettiin pusseihin ja päälle kaadettiin erimaksuisia mausteita päälle (mausteet eivät ole kuvassa, löydät ne kuitenkin täältä Kernel Seasons). Pussit on tilattu etsyn kautta netistä. Toinen makea vaihtoehto oli suklaapopparit. Tummaa suklaata ja maitosuklaata yhteen sulatettuna antavat ihanan maun suolaisille poppareille.
Pitihän mukana olla jotain perinteistä. Jenkeistä tilattuihin purkkeihin laitettiin voin makuisia leffa poppareita. Väriteemaa silmällä pitäen piti pöydälle saada lapsille Coca-cola pullot. Ekologiset paperipillit tuli tilattua myös Yhdysvalloista etsyn kautta. Kiitos siskolleni tilausavusta :)

Alhaalla on vielä kuvat Pop Mix sekotuksesta. Ohje on aiemmin mainitsemastani kirjasta Maissi on PoP! Myös punaiset popparit ovat samasta kirjasta, mutta kirjan ohjeessa popparit tehtiin siniseksi. Väriä muuttamalla sai helposti punaisia popcorneja.

Jatkuu seuraavassa postauksessa...
4 kommenttia:

 1. OMG, aivan huikea idea ja kokonaisuus!! Klikkauduin tällä kerralla lukijaksi, kun viime kerralla unohtui, sillä tänne on kiva eksyä jatkossakin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja. Täällä suunnitellaan jo seuraavia juhlia. Kiva kun päätit liittyä lukijaksi.

  VastaaPoista
 3. Wau miten mahtavan näköistä! Kyllä kelpasi juhlioiden herkutella.

  VastaaPoista
 4. ihanan näköistä! löysin tänne googlaamalla, kun suunnittelen itsekin lapselle punavalkoisia synttäreitä.

  VastaaPoista