maanantai 23. huhtikuuta 2012

Popcorn Party part. 1


Huhtikuu alkoi omia syntymäpäiväjuhliani tehden. Kaikki lähti yhdestä pienestä muffinssi vuoasta. Nähtyäni puna-valko raidallisen vuoan aloin rakentamaan aihetta sen ympärille. Siitä se ajatus sitten lähti. Kirjekuoreen halusin laittaa jotain muutakin kuin kutsukortin. 
Äitini kanssa kaupassa olessani tutkailtiin alekirjoja ja sattumalta käteeni osui kirja Maissi on PoP! Siinä se sitten oli, muffinssivuoat sopivat täydellisesti popcorni teemaan. Kerronpa kirjasta hiukan myöhemmin kolmannessa postauksessa. No mutta sitten... siskoni löysi jo jonkin aikaa sitten netistä Pinterest sivuston. Tuolta sivustolta sain paljon vinkkejä omien juhlien järjestämiseen. Vaikeus alkoi olla siinä että oli liikaa mistä piti valita. Tätini saapui pari viikkoa aikaisemmin Yhdysvalloista Suomeen. Olin häneltä tilannut etukäteen joitain popcorn mausteita ja öljyä mitä Suomesta ei saa. Yllätys olikin valtava. Tädillä oli kauhea pussi mukana mausteita ja pullo öljyä. Osan mausteista hän oli tilannut netistä ja sai ne postipojalta bensa-aseman pihalla matkalla lentokentälle. Hän oli myös kaupasta löytänyt popcornin siemeniä, jotka voi laittaa paperipussissa mikroon. Tämähän oli oiva tapa saada kutsukorttien kanssa kirjekuoreen jotain.


Parin pussikokeilun jälkeen päädyin Serlan tekemiin eväspusseihin, jotka kestävät pakastusta ja kuumuutta. Tavallinen paperipussin liimaus ei kestänyt kuumennusta. Ongelmaksi tuli se että popcornien poksahtelu vaihteli 2-6 minuuttiin mikrosta riippuen. Ja jossain mikroissa popcornit paloi. Päätin kuitenkin laittaa pussit matkaan ja katsoa miten käy. Pieniiin minicrip pusseihin laitoin tätini tuomia popcorn mausteita. Popcornit pokautettiin mikrossa, mauste kaadettiin popcorneihin, ravistettiin ja sen jälkeen nautittavaksi hyvässä seurassa. Mielenkiintoista oli kuulla miten popcornien oli kenelläkin käynyt. No palaute oli aika tasajakoista. Toisilla oli palanut popcornit ja toiset olivat saaneet nauttia niistä. Onneksi kukaan ei jäänyt ilman popcorneja juhlissa.

Jatkuu seuraavassa postauksessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti