Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä rakkaan kanssa


Ystävänpäivä lauantai vietettiin kotosalla seuraavan päivän tarjoilua tehden. Ja pitihän pitkin päivää kultaa muistaa kun kerran ensimmäinen yhteinen ystävänpäivä. Aamulla heräsin aikasin tai no aikasin ja aikasin, mutta kuitenkin. Marsut saivat ensiksi aamupalaa sillä huoneesta maton kulmalta kuului kovaa kiljuntaa. Niinkuin joka aamu. Kultani vielä nukkuessa sain rauhassa tehtyä hänelle aamupalaa ja tarjoiltua sen sänkyyn. Tarjolla oli teetä, tuoremehua, ruisleipää metvurstilla ja maustamatonta jogurttia mansikka-banaanikeitolla. Päällä vielä keksimuruja ja tuoreita mustikoita. 



 Päivä meni nopeasti sillä puuhaa oli paljon. Sain kuitenkin rauhassa leipoa kun kultani huolehti siivoamisen. Ruokasi oli sydänpastaa, nakkisydämiä ja salaattia josta löytyi tomaatti- ja kurkkusydämiä. Ja tietysti ketsupin kera. Sydämiä tästä päivästä ei puuttunutkaan. Iltapalaksi oli vielä keitettyjen perunoiden ja HK sinisen paistaminen. Ja muodoista ei ollut epäilystäkään. Makkarahullu mies kun täällä asustaa.



Omien selkäkipujeni takia päätin jättää lahjan ostamatta niinkuin jäivät ystävänpäiväkortitkin tekemättä. Mutta pariä päivää ennen käväisin kaupassa ja löysin sieltä pientä kivaa mutta en ihmeellistä.  Se mikä on tullut tässä suhteessa selväksi on mistä kultani pitää, suklaa ja makkara. Niistä ei mihinkään päästä. Ja tulihan sitä pieni korttikin tehtyä. Mutta tällä postauksella toivotan...

         HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti