Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2015

Rainbow Party part. 1Pitkästä aikaa taas täällä. Puoli vuotta mennyt mutta nyt en lupaa uusia kirjoituksia. Niitä tulee sitten kun tulee. Taas olisi luvassa juhla postaus. Eilen vietimme Elli & Liisi marsujen 1 vuotis syntymäpäiviä. Teemana meillä oli tällä kertaa sateenkaari juhlat. Ensimmäisessä postauksessa esittelen kutsukortit sekä vähän sisustusta juhlapäivältä. Seuraava postaus onkin hiukan herkullisempi. Sieltä löytyvät tarjottavat. Tervetuloa mukaan!

Elli & Liisi
Kortit lähtivät matkaan pari viikkoa aikaisemmin juhlia. Oli kiva saada kuulla että kaikki vieraat pääsivät juhliin. Kortit on tehty maalikarttojen näytepaloista. Postiin menessä hakemaan postimerkkejä kuinka sattuikaan. Löysin sateenkaari teemaisen postimerkkinipun. Ne sopivat hyvin paperipussien päälle jotka vaihteeksi lähtivät matkaan tylsän valkoisen kirjekuoren sijaan. Kutsukortin mukana lähti vielä pieni pussi Sateenkaaren siemeniä eli m&m karkkeja.

Tässä vähän sisustusta juhlapäivältä. Vuoden mittaan olen haalinut joka puolelta erilaisia vanhoja tuoleja. Tarkoitus oli maalata kaikki tuolit erivärisiksi. Haaveena olisi joskus omakotitaloon saada piiiitkä ruokapöytä jonka ympärille tuolit mahtuisivat. Nyt ennen juhlia saimme maalattua vähän tuoleja. Ne sopivatkin hyvin juhlien teemaan. Pöytäliinaksi tuli pahvista leikattuja erikokoisia palloja. Lasipurkit ovat täynnä irtokarkkeja jotka lajiteltiin värin mukaan.


Nams!

Olohuoneen seinällä on taulunkehys jonka löysin viime kesänä kovan etsinnän jälkeen. Ette kyllä arvaa mistä...roskiksesta. Se oli vähän rikki eikä ihan uudenveroinen mutta haittaako se. Uusi maali pintaan ja siinä se oli. Kehyksen sai juhlien aikaan vähän täytettä. Tämä idea lähti jostain ja nämä syntyivätkin nopeasti meinaan tiskirätit. Mitään ohjetta tiskirättien virkkaamiseen ollut. Virkkasin vain sen mukaan mitä teki mieli tehdä. Langat löytyivät jo valmiiksi kaapista. Pinkki lanka on bambulankaa ja kaikki muut värit puuvillalankaa. Mitä muuta näillä voisi tehdäkkään kuin pyyhkiä pisaroita. Jokainen vieras sai ottaa mukaansa yhden tiskirätin lähtiessään. Onneksi minullekkin jäi muutama omaan käyttöön.Myös koti sai uuden ilmeen juhlien ajaksi.Vessa sai värikkään muutoksen Ikean pyyhkeillä ja matoilla. Nuo Ikean Hären pyyhkeet ovat todella hyviä. Imukyky on todella hyvä ja paranee vain koko ajan. Ja mikä parasta pyyhkeet ei ole ainakaan hinnoilla pilattu, siis todella halpoja. Olohuone sai värikkäät matot ja lakanat. Sohvan fleecepeitot ja tyynynpäälliset on myös Ikeasta. Leikkasin pahvista pisaran ja pilven muotoisia paloja. Ompelukoneella ompelin ne yhteen ja kivat tuli. Vielä on paljon kerrottavaa juhlista ainakin tarjoilusta. Mutta tällä menossa postauksesta tulisi liian pitkä joten jatketaan seuraavassa postauksessa......


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti