Sivut

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Monster Party


Onpas se aika sujahtanut vauhdilla. Kaksi vuotta mennyt eikä yhtään päivitystä täällä. No ehkä saatte nyt hiukan useammin taas lukea jotain. Kahteen vuoteen on mahtunut paljon. Aloitetaan viikko sitten meidän juhlista, tästä saatte siis kuulla ensin. Tervetuloa siis MONSTERI juhliin.


Hilla täytti tänä vuonna kolme vuotta. Sitä oli aika juhlistaa kavereiden kanssa. Ja täytyihän teema juhlissa olla, mikäs muukaan kuin Monterit.

Kutsukortit lähtivät tänä vuonna hieman erilaisissa kirjekuorissa kuin yleensä. Puna-valko pilkulliset paperipussit toimivat siinä vallan mainiosti. Neljä erilaista monsteria pahvista tehtynä. Silmät irtosilmiä, joita oli muuten vaikea löytää. Onneksi meille on tullut lähelle uusi askartelukauppa Inspiraatio kauppakeskus Myllyyn. Postissa kävin hakemassa postimerkit kun postitäti tarjoi jotain kukkasia. Eikö mitään muuta ole? Oli mun kysymys siinä kassalla. Nämä Agry Birdsit olivat ainoat jotka edes jotenki meni teemaan.
Olohuone sai pienen muutoksen ennen juhlia. Kesällä ei koskaan ole liian värikästä. Ikeasta löytyi juuri sopiva pussilakana sänkyyn. Viiri sekä sohvatyynyt olen itse ommellut. Kankaat löytyi Jätti-Rätistä. Oven suussa roikkuvat pallonauhat on tehty pahvista. Ei tarvinnut palloja itse onneksi leikellä kun löytyy kaksi erikokoista Fiskarsin leikkuria. Ompelukoneella ja erivärisillä langoilla hurauttelin ne sitten yhteen. Värikkäät matot löytyivät marsujen mattokaapista. Täytyykin laittaa teille joskus kuva siitä. Juhlien jälkeen olohuone sai pitää värikkään ilmeensä, ilma pallokoristeita. Ne tuntuivat arjessa olevan vain tiellä tuossa oviaukossa.


 Tältä näytti herkkupyötä tänä vuonna. Vaikeutena tänä vuonna oli ulkona oleva 30 asteen helle. Kakku ei meinannut pysyä tekovaiheessa eika tarjolla pystyssä eikä kermakaan tuntunut kunnolla vatkautuvat muffineihin. Mutta onneksi kaikki meni hyvin vaikka vierailla oli hieman kuuma. Mutta hyvin juhlat meni. Kiitos vain vieraille :) Irtokarkkeja purkeisssa, NAM! 

Taulukehyksen on Tigerista jotka sopivat aika hyvin juhlan väritykseen.
Seinällä oleva onnittelukyltti on tehty pahvista ja kirjaimia on nostettu kohotarroilla. Katsottin juhlissa myös Monsterit Yliopistossa -elokuva. Se oli todella hyvä ja sopisi hyvin teemaankin. 

Juhlien tarjoilu oli laktoositonta ja gluteenitonta, paitsi kuvassa näkyvät leivät. Gluteeniton täytetty leipä löytyi myös mutta näytti hieman erilaiselta. Kakku sai täytteeksi rahkaisan vanilja- ja mansikkatäytteen. Itse alkaa jo kyllästyä tuohon täytteeseen joten ehkä seuraavaksi kokeilen jotain uutta. Kuorrutus marsipaania. Ja noissa päällä olevissa silmissä on massapallot sisällä joten ne eivät olleet syötäviä. Kiitos siskolleni Jonnalle kakun koristelusta. Täytetyt leivät ovat aika tavallisia mutta näytti silti maistuvan. Emalimukeissa oli dippiä niin noille vihanneksille kuin sipseille. Vettä oli pulloissa tarjolla, pullotettua vettä sekä hiilihapollista vettä. Kurkuissa täytteenä oli tonnikalaa ja tomaateissa juahelihaa. Laitan näistä erilliset ohjeet vielä toiseen postaukseen ettei tästä tule ihan hirveen pitkä. Keksit oli tehty perinteisellä fantasiapipari ohjeella jossa päällä sokerikuorrutetta.
Juhlista lähtiessä oli vielä adoptoitava vauvamonsteri. Monsterit on ommeltu käsin joustofroteesta, silmät ja vaipat huovasta. Tyhjästä tulitikkurasiasta ne saivat kodin, joka on päällystetty erilaisilla kankailla. Vauvamonstereissa oli pieni lenkki josta sen saisi vaikka avaimiin roikkumaan.
Ja pitäähän vauvamonsterien kasvaa niin mukaan sai vielä eväspussin. Pusseissa oli Lidl saatavia pieniä värikkäitä suklaakarkkeja jotka ovat pienissä rasioissa isossa pussissa.

 Tässä yksi Hillan lahjoista. Ihana pieni tuoli, emalikattila ja ruohoa. Kyllä maistuu synttärisankarille. Kiitos muistakin lahjoista ja herkuista. Tässä synttärisankari joka on aivan väsynyt tästä juhlimisesta. Suuri kiitos äidilleni valokuvista ja auttamisesta.

1 kommentti:

  1. Sanonta hyvää kannattaa odottaa, pitää siun blogin kanssa paikkansa! Aivan käsittämättömän upeasti kaikki tehty! VAU!! Sanattomaksi menee :)

    VastaaPoista