Sivut

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pussukoita ja paketteja


Kesäkuussa päättyi yhteinen taival työtovereiden kanssa. Muitoksi halusin kaikille antaa jotain pientä. Maikille tein meikkipussukan. Pussukka on tehty Fazerin karkkipapereista ja sisällä on myös vuori. Maikki tykkää todella paljon seeprakuviosta, jonka takia tein hänelle seeprakuvioisen lahjaraian. Neliskulmasissa rasioissa oli kaikille kaksi bamburättiä, jokaiselle tietysti omanvärisensä.



Ylhääällä oleva pussukka on tehty Tilda kankaasta ja sen tein Jessicalle. Alhaallaoleva kännykkäpussukka meni Jossulle. Jossu oli jo moneen kertaan kysynyt minun kännykkäpussukasta ja nauhasta. Joten tämä lahja oli ehkä helpoin toteuttaa. Ja lempiväri tuli selväksi aika hyvin työn ohella. Ja kas kummaa kun rasiatkin ovat samanvärisiä. Ehkä kaikki mietti mistä tuo Jessican lahjarasia on saanut ideansa. Mutta täytyy myöntää että ei siinä ole mitään ideaa. Sitä mietin kauan mitä laitan ja kun en muuta keksinyt laitettiin sitten etanoita. Etanapaperi on kyllä todella ihana. Kävimme tyttöjen kanssa yhdessä syömässä ja saatiin hyvät naurut kun Jessica sai etanoita :)








2 kommenttia:

  1. Todella ihania viemisiä/muistamisia olet vienyt mukana! tuo kännykkäpussukka on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hienoja! Kuinka tuo salmiakkipussi on tehty? Olen yrittänyt etsiä ohjetta mutta tuloksetta. Karkit on syöty, kristallimuovi ja kangas hankittuna vain ohje puuttuu.:)

      Poista