tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hilla & Muru kasvimaalla En olekkaan tainut aikaisemmin mainita omista pienistä karvaisista lapsistani. Tytöt muuttivat noin vuosi sitten meille ja ovat viihtyneet. Hilla ja Muru olivat eläinkaupassa samassa häkissä, mutta eivät ole sisaruksia. Hillan nimestä voi päätellä kumpi tytyöistä on kumpikin. Muru on meidän perheen rokkari irokeesillää vaikka ujo onkin. Kumpikin on kyllä niin uteliaita että... Lämpimänä kesäpäivänä vein tytöt kasvimaalle herkuttelemaan. Tillirivikin harveni hyvin. Harmi kun nyt on niin sateista että tytöt pääsevät harvoin ulos. Mutta savat kuitenkin herkutella joka päivä ruohosta ja kasvimaan herkuista. Tilli ja basilika ovat tyttöjen suosioissa. Ruoho maistuu taas voikukkia paremmin.
2 kommenttia:

  1. Voi jestas miten suloinen parivaljakko!!! Kerrassaan ihanat! Meillä täytti Pörrö ja Salama myös vuoden tänä kesänä :) Ensin mainittu käsittääkseni Rex, eli tuommoinen pörröinen, ihan himpun kihara karva (lähinnä viiksien luona semmosta kikkuraa) ja toinen täysin sileäkarvainen. Aikamoisia otuksia kyllä, ihania semmoisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä sellainen parivaljakko. Meillä Hillakin on ainakin osittainen rex, sillä turkku ei ole niin tuuhea kuin jollain. Murusta veikkaan että toinen vanhemmista on sileä karvainen ja toinen rusetti. Siitä johtuen Murulle onkin tullut tuollainen irokeesi, kun ei ole puhdas rusetti. Onnea Pörrölle ja Salamalle. Aivan ihanat marsut teilläkin :)

      Poista