lauantai 7. tammikuuta 2012

Tuubihuivi

Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 6 mm pyöröpuikot

 Siskolle tuli tehtyä vielä viimeisellä viikolla tuubihuivi, joka ehti juuri pakettiin. Kaapista löytyi pari ylimääräistä kerää lankaa ja ajattelin että jotain voisi vielä neuloa. Joustinneuleena neulottu huivi syntyi samalla kun telkkaria katselin. Tämän pitäisi ainakin lämmittä kunnolla :)6 kommenttia:

 1. Kiva ja varmasti lämmin! Sinulle on haaste blogissani =)

  VastaaPoista
 2. Tervehdys, olen ensivierailulla blogissasi ja näyttää ihanalta! Hassu kysymys, mutta muistatko, mikä fontti sulla on käytössä tossa otsikossa? Näyttää makeelta :)

  VastaaPoista
 3. Moi, kiva kun kävit. Minäkin poikkesin sinun blogissasi :) Tarkastin tuon fontin ja se näytti olevan Neucha. Toivottavati nimestä on apua :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Moi! Itse ajattelin alkaa tekemään jotain tuon tapaista tuubihuivia, joten rupesin ehtimään netistä ohjeita ja löysin sitten tämän kuvahausta! Monta tuossa sinun tuubihuivissa on silmukoita ja meneekö se vain kerran kaulalle, ettei siis tarivtse kieputaa kaksi kertaa tai enemmän?(:

  VastaaPoista
 6. Moi, tuubihuivit on ihania. Menee vain kerran kaulan ympäri. Huivi on tehty ihan tuon ohjeen mukaan minkä linkki on tuossa ylhäällä eli silmukoita 128. Mukavia neulomishetkiä.

  VastaaPoista