keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Illanistujaisiin pientä purtavaa


 Naapuriperheen pariskunta tuli viettämään iltaa ja lupasin laittaa jotain pientä purtavaa. Itsetehtyihin suklaakuppeihin laitoin vadelmarahkaa. Nämä suklaa kupit on tehty elmukelmun ja muffinssipellin avulla. Alimassa kuvassa laitoin sulatetun suklaan pieniin silikonisiin karkkivuokiin. Kupit irtoivat hyvin niistä.
Näillä leivoksilla taitaa olla monta nimeä, yksi taitaa ainakin olla miljonäärin suklaapalat. Pohja on muropohja, jonka päälle tulee toffee. Lopuksi päälle sulatetaan suklaa. Näistä tein todella pieniä paloja, niitä on sitten kiva napostella pitkin iltaa. Paljon niitä ei pysty syömään kerralla kun ovat niin makeita. Pitihän suolaistakin tarjota. Terveellinen naposteltava oli nämä vihannes/kasvistikut. Niille tein kaksi eri dippiä. Helppo ja nopea ja tämä käy niin aikuisille kuin lapsillekkin.
Nämä olivat oikeastaan äitini idea, joka oli aivan loistava. Pohjana on kaupasta valmiina saatavia ruisnappeja/sipsejä. Täytteeksi vain katkarapukimaraa, täytyy myöntää että sen ostin valmiina Citymarketista. On muuten todella hyvän makuista, suosittelen. Voihan sen itsekkin tehdä. Päälle koristeeksi ruohosipulia. Lämpinä tarjoilin pikku pitsoja hiukan erilaisilla täytteillä. Jokainen  sai sitten itse valita oman maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti