keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Peurakakku


Peurakakku syntyi metsästysporukalle. Miesystäväni kaverit tulivat meille syömään, mukana oli myös virolaisia metsästysmiehiä. Päällinen on tehty marsipaanista. Peura on muotoiltu askarteluveitsen avulla. Vihreä marsipaani on värjätty elintarvikeväreillä ja ruskea kaakaojauheella. Reunassa vispiä. Tulee vähän raikkaampi kun laittaa kermaa reunoille eikä koko kakkua marsipaanilla. Kyllä maistui kakku miehille. Tarjolla oli tietinkin ruokaa ennen kahvittelua. Peurapaistia ja hirvejauhelihamureketta seka oman maan perunoita. Minä lupasin hoitaa salaatin kun mies hoiti ruoan. Ihan perussalaatti. Pienistä keltaisista tomaateista tein kukkasia ja keskelle laitoin koristeeksi rucolapallon, mikä kyllä vähän lätsähti. Koristeena myös porkkanasuikaleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti